Home » Info » FAQ

FAQ

Waar kan ik het kopen?

Grünten is verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Onder andere op onze eigen website & bij Crisp. Kijk voor alle aanbieders bij het kopje verkooppunten.

 

Leveren jullie ook buiten Nederland?

Nee, op dit moment wordt er alleen binnen Nederland geleverd.

 

Waar kan ik de 240 grams porties kopen?

Momenteel zijn de 240 grams bakjes niet beschikbaar voor directe verkoop.

Mocht u er nou in geïnteresseerd zijn om deze bakjes te gaan verkopen horen wij dit graag. De 150 grams bakjes kunnen wel gewoon besteld worden.

 

Ik heb een bestelling bij jullie geplaats, wanneer kan ik het verwachten?

De verzending worden gedaan op maandag en vrijdag, wanneer je dus een bestelling op woensdag hebt gedaan, kun je deze op vrijdag verwachten.

Wanneer jouw bestelling is aangemeld ontvang je hiervan een track & trace code. Aangezien Grünten een versproduct is, kan het helaas maar één keer aangeboden worden.

Wanneer een levering op maandag of vrijdag niet uitkomt voor u horen wij dat graag!

 

Hoe lang zijn ze houdbaar?

Als je ze via onze eigen website besteld krijg je ze ingevroren geleverd. In de vriezer zijn de producten nog een halfjaar houdbaar en wanneer je ze ontdooid nog 5 dagen.

Heb je ons via een andere aanbieder bemachtig? Dan zijn ze vers nog 5 dagen houdbaar, maar je kunt de 150 grams verpakking natuurlijk ook heel goed zelf invriezen.

 

Hoe eet ik het?

Grünten is een kant en klaar product. Je hoeft er dus in principe niets meer aan te doen of aan toe te voegen, een lepel erin is voldoende.

 

Kan ik het ook opwarmen?

Ja, de bakjes van 150 gram kunnen opgewarmd worden in de magnetron of oven.

 

Bevatten jullie producten gluten?

Grünten is gebasseerd op groenten maar bestaat deels ook uit havermout. De havermout die wij gebruiken voor de productie kan sporen van gluten bevatten.

 

Zijn jullie producten suikervrij? 

Nee niet allemaal, de smaken Apple pie en Red Velvet Brownie bevatten een klein beetje suiker. De smaak Carrot Cake is wel geheel suikervrij. 

Kijk voor de gehele productspecificatie het kopje "smaken".

 

Zijn jullie producten vegan?

Nee niet allemaal, de smaken Apple Pie en Red Velvet Brownie bevatten melk producten, alleen de smaak Carrot Cake is geheel vegan.

 

Hoe spreek ik jullie merk uit?

Ja, over de naam wordt veel gespeculeerd. Wij spreken het uit met een harde “g” en een u umlaut op de u. gggrünten dus, maar als jij het ander uit wilt spreken mag dat natuurlijk ook!